info@neloset.fi
Arentitie 7-9, 00410 Helsinki

Hyvä maine ja pitävät aikataulut

Haastatteluun saapuvista Nelosen toimitusjohtajista huokuu rempseän mukava yhteishenki: se välittyy työpaikalle ja asiakkaille asti. ”Meillä työntekijät viihtyvät ja se näkyy työmailla”, vahvistaa Rakennus-Nelosia vetävä Jarmo Nordström.

Pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla vuodesta 2011 toiminut LVI-Neloset on vuosien saatossa, asiakkaiden tarpeiden pohjalta, muodostanut tytäryhtiöiksi Rakennus-Neloset, Sähköpalvelu-Neloset ja RAU-Neloset.

”Asiakas hyötyy neljän yrityksemme matalaorganisaatiopohjaisesta yhteistyöstä: jokainen meistä, asentajia myöten, vastaamme laadusta toinen toisillemme ja viime kädessä asiakkaille”, Nordström kiteyttää. ”Asiat myös etenevät nopeammin ja helpommin, koska tuemme tarvittaessa toistemme toimialan tehtäviä ilman yritysten välisiä urakkarajoja”, Jyrki Hokkanen rakennusautomaation RAU-Nelosista lisää.

 

”Huollon puolella saamme usein kiitosta ammattitaitoisista asentajista, jotka ovat paitsi korjanneet vian myös pyrkineet ratkaisemaan ongelman siten, ettei se toistuisi”, toteaa puolestaan Antti Nousiainen LVI-Nelosista. ”Totta. Joskus työmaallakin asentaja saattaa huomata, että ratkaisu voidaan toteuttaa suunniteltua paremmin. Tästä asiakkaamme erityisesti pitävät”, Hokkanen lisää.

Miehet ovat ylpeitä neljän yrityksen ryppäästään.
”Meillä toimitaan jämptisti aikatauluissa niin kuin on sovittu”, Jussi Luhanko Sähköpalvelu Nelosista summaa.
Mitäpä tuohon korulauseita lisäämään.

Alkuperäinen artikkeli julkaistu Rakennuslehdessä 31.8.2018 Tulevaisuuden Rakentaminen -liitteessä.

 

Kiinnostuitko? No ei ihme.
Pyydä meiltä tarjous projektiisi!
Yhteystiedot