Habeo Group – ajankohtaista: Mitä kuuluu Neloset Yhtiöille?

Neloset Yhtiöt koostuu neljästä eri yhtiöstä: LVI-Neloset, Rakennus-Neloset, Sähköpalvelu Neloset ja RAU-Neloset. Yhtiöt tarjoavat monipuolisia LVI-, rakennus-, sähkö- ja rakennusautomaatiopalveluita. Neloset ovat tunnettuja alansa rautaisia ammattilaisia Uudellamaalla.

Yli 100 toteutettua projektia vuonna 2023 ja laaja asiakaskunta kertovat Neloset Yhtiöiden vahvasta asemasta. Konsernin toimitusjohtaja Antti Nousiainen päivittää kuulumiset:

”Vaikka markkinat ovat olleet haastavat, olemme saavuttaneet tavoitteemme liikevaihdossa ja tuloksessa. Vuosien varrella olemme kasvaneet luonnollisesti, vastaten asiakkaidemme toiveisiin ja tarjouspyyntöihin. Neloset perustettiin alun perin olemaan mahdollisimman hyvä työpaikka, ja tämä periaate on pysynyt voimassa. Työntekijämme viihtyvät ja ovat ylpeitä työstään, mikä on vahvistanut työnantajamainettamme.”

Laaja asiakaskunta yhdistettynä Habeo Groupin tarjoamiin etuihin, kuten kilpailukykyisiin hankintahintoihin, ovat auttaneet yhtiötä pysymään vahvana. Vuodelle 2024 Neloset lähtevätkin positiivisin mielin.

”Keskitymme omaan ydintekemiseemme. Habeo Groupin osalta meille ei ole asetettu paineita kasvun suhteen, vaan keskitymme jatkossakin tekemään laadukasta työtä ja olemaan yritys, jonne halutaan tulla töihin.”

Habeo Groupin johtoryhmäkeskustelut ja tietojen jakaminen konserniyhtiöiden välillä ovat olleet arvokkaita, ja myös henkilöstö on kokenut konserniin liittymisen positiivisena asiana.

”Habeo Group on meille loistava jatkumo, ja olemme iloisia saadessamme olla osa tätä ammattitaitoista yhteisöä.”

// Neloset Yhtiöt kuuluvat Habeo Groupiin. Habeo Group muodostaa alueellisesti vahvojen toimijoiden yhteenliittymän, joka mahdollistaa laadukkaiden kiinteistötekniikan palveluiden ja ratkaisujen tarjoamisen maanlaajuisesti.  

Lähde: https://habeogroup.fi/

Kiinnostuitko? No ei ihme.
Pyydä meiltä tarjous projektiisi!
Yhteystiedot