Paremman palvelun puolesta

Rakentamisen luotettava kumppani

Neloset on kotimainen paremman palvelun rakennusliike. Tarjoamme yrityksenne tai taloyhtiönne tarpeisiin LVI-, rakennus-, sähkö- ja rakennusautomaatiopalveluita. Työntekijämme ovat alansa rautaisia ammattilaisia, ja aikataulussa pysyminen sekä työn laatu ovat meille kunnia-asioita. Palvelemme yksittäisestä huoltohommasta pitkäaikaisempaan projektiin, ja tarjoamme ammattitaidolla ja ylpeydellä vain parasta.

Taloyhtiöiden luotettava kumppani

Neloset tarjoaa taloyhtiöille rakentamisen ja remontoinnin palveluita kätevästi saman katon alta.

Päivitämme toimitilasi nykyaikaan

Uudet vuokralaiset kiinteistössä ja tarve tehdä muutoksia olemassa oleviin tiloihin, huonejakoihin ja tekniikkaan?

Ripeä ja kokonaisvaltainen huoltopalvelu

24/7-huoltopäivystyksemme vastaa korjaustarpeisiin lyhyellä varoitusajalla.

Kiinteistöön uusi automaatiojärjestelmä tai nykyisen päivitys

Hyödy nykyaikaisesta teknologiasta ja ammattitaitoisista asentajista.

Ota yhteyttä
Ota rohkeasti yhteyttä

Rakentamista reilulla meiningillä

Erilaisissa remonteissa, korjauksissa ja saneerauksissa on tärkeää löytää ammattitaitoiset tekijät. Olemme luotettava kumppani niin vaativissa, laajoissa saneeraushankkeissa kuin kiinteistöjen pienissä huolto- ja korjaustöissä.

LVI-hommat kerralla putkeen

Neloset tarjoaa parasta talotekniikkaa vankalla kokemuksella pääkaupunkiseudulla. Viihtyisyyttä parantava ilmanvaihtotekniikka, taloyhtiön putkiremontti tai toimiva kaukolämpöratkaisu – hoidetaan hommat kerralla putkeen!

Sähköä ilmassa? Ei hätää, me autamme!

Nelosilta saat kaikki sähkö- ja teletekniikan asennustyöt nopeasti ja luotettavasti. Tarjoamme monipuolisia, laadukkaita ja sertifioituja sähköpalveluja talo- ja huoltoyhtiöille, yrityksille, urakoitsijoille ja yksityisille toimijoille.

Rautainen rakennusautomaation tekijä

Neloset on aito rakennusautomaation monimerkkiosaaja: tarjoamme uudisasennuksia, saneerauksia, järjestelmien päivityksiä ja korjauksia eri laitemerkkeihin ja -järjestelmiin. Tarjoamamme ratkaisut lisäävät viihtyvyyttä ja turvallisuutta, ja palvelualtis henkilöstömme hoitaa työt sovitusti saman yhteistyökumppanin kautta kaikille automaatiomerkeille.

Ota rohkeasti yhteyttä - kartoitetaan yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu.