info@neloset.fi
Arentitie 7-9, 00410 Helsinki
Me rekrytoimme

Uusia ammattilaisia rakentamisen ja rakennusautomaation tehtäviin

Työnjohtaja liiketilasaneerauksiin

Saneerausliiketoimintamme kasvaessa haemme korjausrakentamisen ammattilaisia työnjohtajan tehtäviin. Hankkeemme painottuvat pääsääntöisesti liiketila- ja linjasaneerauksiin pääkaupunkiseudulla.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta korjausrakentamisen projekti- ja/tai työnjohtotehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, -insinööri tai vastaava). Pystyt itsenäiseen tarkkuutta vaativaan työhön ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulla on myös luontainen kyky hahmottaa laajojakin kokonaisuuksia ja pitää projektin langat käsissäsi. Edellytämme toimeen tarttuvaa ja laatutietoista työskentelyasennetta tervettä maalaisjärkeä unohtamatta.

Tarjoamme sinulle vakituisen työtehtävän kehittyvässä toimintaympäristössä ja kilpailukykyisen palkkauksen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, eli toimithan ripeästi!

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen jarmo.nordstrom@neloset.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Nordström p. 044 736 3879.

Rakennus-neloset Oy on Uudellamaalla toimiva korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Yhdessä emoyhtiön LVI-nelosten ja sisaryhtiön Sähköpalvelu Neloset Oy kanssa tuotamme asiakkaillemme rakentamispalvelua yli 80 rakennusalan ja talotekniikan ammattilaisen kanssa.

Tarjoamme osaavalle ammattilaiselle vakituista työpaikkaa sekä mahdollisuutta edetä työurallaan hyvin voivassa työympäristössä.

Jarmo Nordström
Toimitusjohtaja

 

Rakennusautomaation ammattilainen

Meillä on jatkuvasti tarve rakennusautomaation ammattilaisille sekä asennus- että ohjelmointitöihin.

Jos olet etsimämme henkilö ja haluat päästä mukaan hyvään ja nuorekkaaseen ammattilaisten porukkaan, laitathan vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen jyrki.hokkanen@rauneloset.fi tai p. 0400 770 378.

Nelosilla on vankka kokemus monipuolisesta rakennusautomaatiourakoinnista. Olemme luotettava urakoitsija, jonka kautta onnistuvat kätevästi esimerkiksi erilaiset toimitilamuutokset erilaisissa uudis- ja saneerauskohteissa. Hoidamme automaatiourakoinnin ohessa myös automaatioon liittyvät sähkötyöt.