LVI-neloset

Palveleva putkiliike Uudellamaalla

LVI-neloset tarjoaa parasta talotekniikkaa vankalla kokemuksella Uudellamaalla. Viihtyisyyttä parantava ilmanvaihtotekniikka, taloyhtiön putkiremontti tai toimiva kaukolämpöratkaisu – hoidetaan hommat kerralla putkeen!

Putkiremontit ja putkityöt kerrostaloille ja rivitaloille

Putkiremontti on taloyhtiölle merkittävä hanke, jonka onnistuminen vaatii usean eri osaajan yhteispeliä. Laadukkaasti tehdyn putkiremontin lopputuloksena asumismukavuus ja kiinteistön arvo kasvavat. Neloset tarjoaa Uudellamaalla putkiremontteja kerrostalo- ja rivitaloyhtiöille.

Meiltä saat kaikki putkiremontin ammattilaiset saman katon alta. Onnistuneen putkiremontin ensiaskel on huolella laadittu hankesuunnitelma, jolla voidaan välttää monet toteutusvaiheen ongelmat. Me Nelosilla pysymme aikataulussa ja tiedotamme projektin kulusta aktiivisesti suunnittelusta loppuun saakka. Kokeneet työntekijämme hoitavat taloyhtiönne putkiremontin ja muut putkityöt laadukkaasti ja tehokkaasti.

LVI-toimitilamuutokset

Uuden vuokralaisen löytyessä toimitilat vaativat usein muutoksia, ja nopea reagointi on toimitilamarkkinoilla valttia. Neloset on omistajien ja rakennuttajien luotettava kumppani toimitilamuutoksissa.

Suunnitelemme yhdessä asiakkaan kanssa kustannustehokkaan toteutuksen vuokralaisen toivomiin muutoksiin. Voit myös pyytää meiltä tarjouksen valmiilla suunnitelmilla.

 

Kiinteistökorjaukset ja saneeraus

Kiinteistöissä tarvitsee aika ajoin tehdä erilaisia korjauksia viihtyisyyden ylläpitämiseksi. Me Nelosilla teemme kiinteistöjen kunnossapitosuunnitelman mukaisia kunnostustöitä. Pienemmissä kiinteistökorjauksissa säädetään esimerkiksi kiinteistön lämpöä patteritermostaatteja ja venttiilejä vaihtamalla.

Toteutamme LVI-tekniikalla myös laajempia kiinteistön ylläpitokorjauksia, kuten sisäilman laatua parantavia ilmastointijärjestelmien kunnostuksia, mittauksia ja huoltotöitä, sekä lämmöntalteenottoon liittyviä parannuksia.

Muut LVI-työt ja huoltopalvelu

Vuotaako kiinteistössä hana, onko rappukäytävässä vettä tai hajosiko ilmastointikone? Nelosten kokeneet huoltomiehet tekevät huollot valmiiksi yhdellä käynnillä. Kiireellisissä työtehtävissä ja pikakorjauksissa hyvin varustellut huoltoautomme palvelevat vuorokauden kaikkina tunteina.

Ennakoivalla huollolla voidaan merkittävästi vaikuttaa laitteiden käyttöikään ja toimivuuteen. Hoidamme LVI-järjestelmien vuosihuollot sovittujen aikataulujen mukaisesti. Syksyisin huollamme lämmityslaitteet kuntoon talveksi.

LVI-hommat kerralla putkeen

Neloset tarjoaa parasta talotekniikkaa vankalla kokemuksella pääkaupunkiseudulla. Viihtyisyyttä parantava ilmanvaihtotekniikka, taloyhtiön putkiremontti tai toimiva kaukolämpöratkaisu – hoidetaan hommat kerralla putkeen!

Ota rohkeasti yhteyttä - kartoitetaan yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu.