RAU-neloset

Rakennusautomaatio-osaaja Uudellamaalla

Neloset on aito rakennusautomaation monimerkkiosaaja: tarjoamme uudisasennuksia, saneerauksia, järjestelmien päivityksiä ja korjauksia eri laitemerkkeihin ja -järjestelmiin. Ratkaisumme lisäävät viihtyvyyttä ja turvallisuutta, ja palvelualtis henkilöstömme hoitaa työt sovitusti saman yhteistyökumppanin kautta kaikille automaatiomerkeille.

Rakennusautomaatiota ja kiinteistöautomaatiota ammattitaidolla

Automaatiourakointi on pieni, mutta sitäkin tärkeämpi osa saneerauksia. Nelosilla on vankka kokemus monipuolisesta rakennusautomaatiourakoinnista. Olemme luotettava urakoitsija, jonka kautta onnistuvat kätevästi erilaiset toimitilamuutokset kaikissa uudis- ja saneerauskohteissa. Hoidamme automaatiourakoinnin ohella myös automaatioon liittyvät sähkötyöt.

Palvelumme vahvuus on kokonaisvaltaisuus: suunnittelemme kohteeseen parhaimman mahdollisen rakennusautomaatiototeutuksen, hoidamme asennuksen ja käyttöönoton sekä järjestelmän teknisen tuen ja kohteen etäyhteydet. Kauttamme saatte palvelun jokaiseen automaation laitemerkkiin.

Hoidamme asennuksen ja käyttöönoton Fidelix-, Thermokon-, Siemens-, Eleta-, Trend Controls- ja Produal-järjestelmille tai mille tahansa muulle rakennusautomaatiojärjestelmälle. RAU-neloset on aina varma valinta.

Kiinteistöjen automaatiohuolto

Rakennusautomaatiolaitteita on huollettava säännöllisesti, jotta kiinteistön toimintavarmuus säilyy ja vältytään kalliilta korjauksilta sekä turhalta energiankulutukselta. Neloset on kokenut automaatiolaitteiden huoltaja, joka tarjoaa sekä pikakorjauksia että vuosihuoltoja.

Meiltä saat monipuolisesti esimerkiksi lämmönjakolaitteistojen ja ilmanvaihtokoneiden säätölaitteiden huollot. Ammattitaitoinen huoltohenkilökuntamme korjaa automaatiojärjestelmät nopeasti ja tehokkaasti kuntoon.

 

Kiinteistö- ja rakennusautomaation uudistamispalvelut

Rakennusautomaatiojärjestelmät ovat tärkeä osa kiinteistön energia- ja kustannustehokkuutta. Eniten järjestelmistä on hyötyä silloin, kun käytössä on uusin teknologia ja ammattitaitoinen automaation asiantuntija.

Me Nelosilla toteutamme rakennusautomaatiojärjestelmiä avaimet käteen -periaatteella tai päivittämällä jo olemassa olevaa järjestelmää tai osia laitteistosta nykyaikaisemmaksi. Uudistamispalveluihimme sisältyy tarvittaessa myös kattava suunnittelu.

Rakennusautomaation etäkäyttö ja elinkaaren hallintapalvelut

Kiinteistön automaatiojärjestelmien ammattimainen ylläpito huolehtii kiinteistön toimintakunnosta. Tehokkaalla rakennusautomaation etäkäytöllä RAU-nelosten asiantunteva tiimi pystyy hallitsemaan erilaisia kohteita. Teemme etänä esimerkiksi diagnoosipalvelua kiinteistön laitteistoille ja kiinteistöhuollon avustamista.

Etäkäytöllä ja elinkaaren hallintapalveluilla varmistamme, että kiinteistön sisäolosuhteet ovat parhaat mahdolliset eikä energiaa tuhlata turhaan – näin säästät huomattavasti kiinteistön kustannuksissa.

 

Rautainen rakennusautomaation tekijä

Neloset on aito rakennusautomaation monimerkkiosaaja: tarjoamme uudisasennuksia, saneerauksia, järjestelmien päivityksiä ja korjauksia eri laitemerkkeihin ja -järjestelmiin. Tarjoamamme ratkaisut lisäävät viihtyvyyttä ja turvallisuutta, ja palvelualtis henkilöstömme hoitaa työt sovitusti saman yhteistyökumppanin kautta kaikille automaatiomerkeille.

Ota rohkeasti yhteyttä - kartoitetaan yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu.