Rakennus-neloset

Ammattitaitoista rakentamista Uudellamaalla

Erilaisissa remonteissa, korjauksissa ja saneerauksissa on tärkeää löytää ammattitaitoiset tekijät. Olemme luotettava kumppani niin vaativissa ja laajoissa saneeraushankkeissa kuin kiinteistöjen pienissä huolto- ja korjaustöissä.

Kiinteistöjen ja taloyhtiöiden putkiremontit

Onko kiinteistösi putkiremontin tarpeessa? Me Nelosilla toteutamme vankalla kokemuksella taloyhtiön putkiremontin yhteistyössä tilaajan kanssa. Tarjoamme remontteja tilaajan tarpeen mukaan perinteisellä kiinteähintaisella urakalla tai vaihtoehtoisesti projektinjohtourakkamallilla. Hoidamme kaikki rakennustyöt tarvittavista purkutöistä lähtien, ja teemme myös kylpyhuoneista mittapiirustukset.

Yhteyshenkilömme huolehtii osakasmuutoksista, ohjeistamisesta ja tiedottamisesta nykyaikaisilla työkaluilla. Lisäksi järjestämme asukkaille asukasillan, jossa tarjoamme mahdollisuuden kysyä mieltä askarruttavista asioista.

Kiinteistöjen toimitilamuutokset

Toimitilat vaativat usein muutoksia uuden vuokralaisen löytyessä, ja nopea reagointi on toimitilamarkkinoilla valttia. Neloset on omistajien ja rakennuttajien luotettava kumppani toimitilamuutoksia toteutettaessa.

Rakennustöiden lisäksi tarjoamme saman katon alta putki, -sähkö- ja automaatiotyöt. Voimme suunnitella yhdessä kustannustehokkaan toteutuksen vuokralaisen toivomiin muutoksiin tai voit pyytää meiltä tarjouksen valmiilla suunnitelmilla.

 

Kiinteistökorjaukset ja -huoltotyöt

Ovipumppu rikki tai pyöräkatos korjausta vailla? Kiinteistöjen ylläpitokorjaukset ovat tärkeä osa kiinteistön viihtyisyyttä ja toimivuutta niin kiinteistön käyttäjien että omistajan näkökulmasta. Nelosilla palvelemme erilaisissa kiinteistöjen huolto- ja korjaustöissä. Rakennusalan ammattilaisemme pystyvät vastaamaan korjaustarpeisiin lyhyelläkin varoitusajalla. Suoritamme kiinteistön pienkorjaukset ja asennukset huoltoautollamme.

Rakentamista reilulla meiningillä

Erilaisissa remonteissa, korjauksissa ja saneerauksissa on tärkeää löytää ammattitaitoiset tekijät. Olemme luotettava kumppani niin vaativissa, laajoissa saneeraushankkeissa kuin kiinteistöjen pienissä huolto- ja korjaustöissä.

Ota rohkeasti yhteyttä - kartoitetaan yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu.