Sähköpalvelu-neloset

Sähkö- ja teleasennukset ammattitaidolla

Sähköpalvelu-nelosilta saat kaikki sähkö- ja teletekniikan asennustyöt nopeasti ja luotettavasti. Tarjoamme monipuolisia, laadukkaita ja sertifioituja sähköpalveluja talo- ja huoltoyhtiöille, yrityksille, urakoitsijoille ja yksityisille toimijoille.

Kiinteistöjen sähkö- ja teleasennukset

Etsitkö kiinteistöösi luotettavaa sähkö- ja teleasentajaa? Me Nelosilla teemme vankalla ammattitaidolla erilaisia kiinteistöjen teletöitä, kuten atk-verkkojen asennuksia ja -muutoksia, kuituyhteyksiä ja antenniverkkotöitä.

Suuremmista sähköurakoinneista teemme aina dokumentaatiot sekä tarvittaessa sähköpiirustukset. Dokumentoimalla työmme tuloksen teemme huollosta ja jälkiasennuksista turvallisia sekä kustannustehokkaita myös jatkossa.

Työn jälkemme on paras käyntikorttimme – siksi teemme asennukset aina yhtä luotettavasti ja ammattitaidolla.

Sähköratkaisut toimitiloihin

Onko toimitilasi käyttötarkoitus muuttumassa? Haluatko tehdä huonejakoon muutoksia ja uudistaa tilojen ilmettä omannäköisiksi? Neloset auttaa tekemään tilojesi sähköratkaisuista nykyaikaisia ja toimivia.

Erilaisten sähkötöiden lisäksi toimitilamuutoksissa uusitaan usein samalla esimerkiksi ilmanvaihtoa ja tehdään rakennustöitä. Meiltä saat kätevästi saman katon alta kaikki toimitilamuutosten toteuttamiseen vaadittavat palvelut.

Linjasaneeraukset taloyhtiöille ja kiinteistöihin

Linjasaneeraus on iso kokonaisuus, jossa tärkeässä roolissa ovat ammattitaitoiset tekijät ja aikataulussa pysyminen. Nelosilla on vankka kokemus linjasaneerauksista, ja noudatamme työssämme sähköalan määräyksiä ja vaatimuksia.

Taloyhtiölle edullisinta on toteuttaa kiinteistön sähköjärjestelmän uusiminen muun linjasaneerauksen yhteydessä.

Korjaus- ja huoltotyöt kiinteistöihin

Nelosilla on pitkä kokemus erilaisista korjaus- ja huoltotöistä. Korjaamme käden käänteessä esimerkiksi taloyhtiön rikkoutuneet valaisimet tai pistorasiat. Teemme myös laajempia kokonaisratkaisuja kiinteistöille, kuten ulkovalaistuksen uudistamisia.

 

Sähköä ilmassa? Ei hätää, me autamme!

Nelosilta saat kaikki sähkö- ja teletekniikan asennustyöt nopeasti ja luotettavasti. Tarjoamme monipuolisia, laadukkaita ja sertifioituja sähköpalveluja talo- ja huoltoyhtiöille, yrityksille, urakoitsijoille ja yksityisille toimijoille.

Ota rohkeasti yhteyttä - kartoitetaan yhdessä tarpeisiinne sopiva ratkaisu.